Wednesday, February 16, 2011

meluat

aku tak tau lah samada ni hal pembawakan atau sifat mazmumah yg mmg sedia ada dlm diri aku, seorang manusia yg super duper biasa. lately, aku cepat meluat tgk byk benda di sekeliling aku. setiap kali nampak benda2 yg boleh buat aku meluat, aku cepat2 istighfar dan mintak2 aku dijauhkan daripada jadi bahan 'luatan' org pulak. yelah, rambut sama hitam.. hati lain-lain. semoga, semoga semoga aku tidak sebegitu.. Aminn..

apapun, pesanan khidmat masyarakat nan satu ini, dibawakan khas utk silence reader blog aku ini. "biarlah kita ikhlas, seikhlasnya dlm melakukan satu perkara..bukan mengharapkan balasan atau pujian mahupun dipandang 'baik' oleh semua orang"

hari ini, aku meluat.




6 comments:

Huszaini said...

awak meluat tak dengan saya? hehehe

CAK said...

awak rasa? hehehe

maya amir said...

aku tau ko tak meluat dgn aku kan *sekali ko ckp meluat jugak...mampuihhhh*... hahahah... betul laa tu beb, kene istighfar byk2, ko tgh preggie tu..:)takpe, aku rase pembawakan kot..

CAK said...

maya. so, kompom la. kena buang jauh2 sifat mazmumah ku ini... astaghfirullah...

yanie anuar said...

pembawaan org mengandung kot kak...

CAK said...

ye la kot. bahaya bahaya.