Tuesday, August 18, 2009

bday celebration











tgh bulan.
gaji lmbt lagik.
duit simpanan dah surut byr downpayment.
tak de bday celebration utk Lya this yr. next yr, perhaps.
so, small celebration sahaja, yg termampu.
apa-apa aje lah ibu.
saya bukan tau pape.
ayah yg over excited.

papepun ade dialog dia dgn aku

lya : ibu, kita malu la ...tiup lilin ramai2..
ibu : yak, kite aje. ibu, ayah, adik, akak, pak lang.
lya : kat mane. kat rumah ok. kat lain tak mau. skool pun tak mau.
ibu : kat BK.
lya : ye lah. tp ibu jgn nyanyi kuat2.. suara ibu kuat. nnt kite malu
ibu : (udahle kata aku gemuk, suara pulak kuat.. isk!!)

dan.. dari saat mula laily nampak kek.. dia terus nyanyi "happy yeyey yuyu..." bukan aku yg nyanyi. adik dia. nyanyi dengan KUAT sekali. ambik kao.

5 comments:

leezsa said...

wakakakakakaaka....lya..lya, lawaknye dia. neway hepi besday daling...

Mama Ca & Luke said...

waaaaaaaaaaaaaaaakaakkakaaaa...!!mampoihhhhhhhhhhhhh..!!samaaa arrrr..Ca pun suka gelakkan aku ckp aku gemok cakkkkkkkkkkkkk!!!

CAK said...

tensen kan... tp itulah ..kids, pure n very true...

elly said...

mcm my kids, birthday mesti ada kek, itu pun dah cukup utk diaorg. tu yg 2-3 kek beli pun aku x kesah sbb syok tgk diaorg happy!!

p/s betullll...kids - pure & very true. wpun irfan blm lg ckp aku gemuk (hehehe) tp dah byk komplem klu aku masak...ehmmmm...

fauzi-maya said...

hahhaa.. aku takleh tahan sttmt yg last tu cak.. kekekek... mmg pure laa bebudak neh!